ANKARA / MAMAK - Atlıoğlu İlkokulu

Atlıoğlu İlkokulu

Şahapgürler Mah. 1193. Sok No19 Mamak / ANKARA
Vizyon
Yapacağı eylemlerinin karşılığını mutlaka bir gün göreceği bilinciyle yapan ve hayatını anlamlı yaşayan bireylerin eğitildiği bir okul olmaktır.
Misyon
İnsanoğlunda yaratılışta var olan potansiyeli Eğitim-Öğretim yoluyla açığa çıkartıp; kendisine, ailesine, akrabasına, komşusuna ve çevresine faydalı hale getirerek, doğru olana kanalize etmektir.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
İkili Eğitim Sabah ve Öğlen Grupları : 07:55-18:00
Merkezi Sistem Kalorifer
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Ulaşım
Kızılay ve Ulus´tan okulumuza, Şahapgürler ve Yeşilbayır otobüs ve minübüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Ankara ili,Mamak ilçesi,Şahapgürler Mahallesindedir.Şahapgürler Mahallesi Ankara şehir merkezinin doğusunda,merkeze yaklaşık 10 km. uzaklıktadır.Okulumuzun kuzeyinde Samsun otoban yolu ve demir yolu,güneyinde Elmadağ ilçesi,eteklerinde Kıbrıs ve Kusunlar köyleri,doğusunda Bayındır Barajı bulunmaktadır.Bölgedeki ev kiraları yaklaşık 400-650TL civarındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz; Kızılay merkeze 10 km, Ulus merkeze 8 km, Mamak merkeze ise 5 km uzaklıktadır.